Compatibele versies
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane bianco a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di pinoli
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di pesce spatola
- 60 g di scalogno a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45 Min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min