Compatibele versies
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane bianco a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di pinoli
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di pesce spatola
- 60 g di scalogno a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 godz. 5 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Sgombri all'agro
1h 45min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Pesce spada al salmoriglio
5 min