Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1205 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 15.6 g
Alternatieve recepten
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Polpette di funghi
1 Std.
Melanzane ripiene light
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Pancotto con cime di rape
40 Min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15 min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min