![Peperoni ripieni alla barese Peperoni ripieni alla barese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f9bf8249-b482-420a-8495-118a2ca9787e/Derivates/1501ebaf-41c8-45a1-a777-2188a3ffa476.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1205 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 15.6 g
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1h
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Melanzane alla siciliana
1 godz. 15 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min
Peperoni con capperi
40 min