Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Agnello al vino
40min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Papassini sardi
8h 45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Zuppa di pesce misto
40min
Agnello in umido
1h 20min
Anatra all'arancia
1h 35min