Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1h 50 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Insalata di pollo, fragole e fagiolini con glassa di balsamico
1h
Agnello in umido
1h 20 min
Coniglio in umido
1h 25min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Garganelli chiodini e patate
50min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Trippa in umido
1h 10min