![Cinghiale in agrodolce alla romana Cinghiale in agrodolce alla romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2380A2A2-01EB-4DEF-8579-4816BE3E8025/Derivates/0ED084EA-B661-4E15-B2D7-E9C931247752.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 300 g di vino rosso
- 100 g di aceto di vino rosso
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 3 rametti di timo fresco
- 4 chiodi di garofano
- 5 grani di pepe nero
- 1000 g di carne di cinghiale, a bocconcini (senza le parti grasse)
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 30 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- ½ cucchiaino di scorza di arancia candita
- 70 g di prugne secche denocciolate, ammollate in acqua per 10 min.
- 20 g di pinoli
- 100 g di vin santo
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 58.4 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Panada sarda
2h 55min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Marinatura per la selvaggina
20p
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Seadas
1 godz. 5 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min