Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Maritozzo romano
11 godz.
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Tagliolini al tartufo
45min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Salsa ai porcini
20 Min
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min