Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Tagliolini al tartufo
45min
Maritozzo romano
11u.
Ciaramicola
1 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10min
Crescia al formaggio
3h 10min
Penne alla Norcina
45min
Risotto al tartufo
40 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 Min