Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Torta al testo
1h
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 godz. 10 min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
La cacio e pepe
20 dk
Spaghetti cacio e pepe
35min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 dk
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 dk
Penne alla Norcina
45 dk
Orecchiette speck e radicchio
35min