Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cipolla a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di vitello
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di latte
- 50 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 800 g di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore ½ cm)
- 500 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Torta zucchine e pinoli
50 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Peperoni ripieni
1h 5min