Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30min
Pepata di cozze
55min
Zuppetta di crostacei
40min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Scampi alla busara
35min
Astice in bella vista
1h 15min
Cannocchie al Varoma
55min
Cozze al vino bianco
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min