Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55min
Cannocchie al Varoma
55min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Linguine con scampi al limone
20 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Cozze alla Medoc
50 min
Scampi alla busara
35 Min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min