Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti all'inferno
40p
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Orata al sale
40p
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20p
Zuppetta di crostacei
40p
Pepata di cozze
55 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Cernia con salsa mediterranea
40p