![Seppioline e gamberi gratinati Seppioline e gamberi gratinati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9C542A5-9E52-415D-8422-D0F57F03AD5C/Derivates/0E86D5DC-D201-49C1-9348-83720CBDA5CD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Seppie con i piselli
40p
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40p
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min