Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Pollo speziato al limone
40min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45min
Agnello in umido
1h 20min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Cosce di pollo piccanti
1h 50 min.
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Impasto per pizza con farina di soia
3 Std. 30 Min