Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatine di mare
35min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Baccalà alla livornese
35min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1 godz. 50 min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 godz. 5 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Tiella di verdure a vapore
1h 20min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Mini hamburger di tonno
3 godz. 40 min