Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla salentina
3h 20min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2h
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Insalata di polpo mediterranea
4h