Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di spalla di agnello, senza ossa
- 200 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 400 g di patate, pelate e a dadini (4 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1j
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35 min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1 Std. 10 Min
Rollè di tacchino con macco di piselli alla menta
35min
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min