Timballo di riso al ragù e uvetta
TM6 TM5

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di carne trita di manzo
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di uvetta
  • 8 fiori di zucca, puliti
  • 20 g di provola a cubetti
  • 850 g di acqua
  • 250 g di riso Carnaroli
  • uvetta, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1954 kJ / 467 kcal
Eiwitten
31.9 g
Koolhydraten
64.7 g
Vetten
9 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten