Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca, puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con crema di verdure
50min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1h
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1h
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Granita al limone
10 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5 min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Stufato di piselli e carciofi
45min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1h 30min
Cuori di lattuga con peperoni caramellati e pollo
45min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min