Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca, puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 godz. 50 min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Insalata di riso alla birra
1 Std. 40 Min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 Std. 25 Min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Formaggio vegano grattugiato
15 Min
Risotto autunnale
50min