Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
of 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
of 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40min
Scottiglia
1sa 30 dk
Pollo al limone
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1sa 30 dk
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Risotto giallo con pollo
40min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 dk
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Spezzatino di maiale alla portoghese
3sa 10 dk
Risotto con salampatata
35min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min