Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Friarielli e salsiccia
50 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 godz.
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Polpetti affogati
45 min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Marinatura per pesce alla griglia
15 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min