Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 3667.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Pancotto con cime di rape
40min
Cime di rapa stufate
55min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Crema di fave al finocchietto
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Minestra di fave con cicoria
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min