Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di provola dolce, a pezzi
- 100 g di salame piccante (o spianata calabrese)
- 80 g di cipolla rossa di Tropea in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 120 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sbriciolata
- 80 g di vino bianco secco
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 8 g di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova medie
- 24 pezzi di pasta secca tipo cannelloni (240 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1722.1 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1384.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Calzone fritto
5h
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Braciole pugliesi
1 Std.
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Crostata ripiena alle mele
2h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min