![Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aba3c63f-7b6a-4da2-973c-21bd97fd4b4d/Derivates/6b25e6d7-2be7-4c75-b218-3c4f0b9cf5bd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di cipolla a metà
- 10 g di farina
- 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 350 g di brodo di carne
- 1 dado per brodo vegetale
- 600 - 700 g di verdure miste surgelate
- 4 uova sode, tagliate in quarti (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra sudicia
5h
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4h
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Stufato di vitello
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 15min
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45min
Stufato di agnello
50min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2ч. 30 мин.
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1ч. 30 мин.