Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate farinose, non sbucciate, pulite
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 10 - 12 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati, a pezzi
Salsa di pomodoro
- 100 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 mozzarella a cubetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- foglie di basilico fresche, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3701 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 2300 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min
Pasta alla Norma leggera
1h
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Salsa al prezzemolo
20min
Pasta alla mugnaia
2h
Pasta al ragù
1h 30min