Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Straccetti di manzo dorati
15 min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Pancia di maiale dorata
15 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Penne al sugo di calamari
40 min
Spezzatino alla salentina
3 Std. 20 Min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h