Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Pasta integrale di farro alla lattuga
40min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Spaghettini ai peperoni
50min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Linguine allo scoglio
40min