![Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan) Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36B51ACF-97F0-4FDE-852D-37BA6C99ECF6/Derivates/585F9FE6-A365-4C1F-8F2E-0B06876BBB9B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 200 g di farina di kamut + q.b.
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
Sugo di funghi
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Formaggio vegano tritato
10p
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40p
Cavati con le fave
13h 20min
Riso vegetariano cremoso
25 Min