Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso integrale
- 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di brodo vegetale
- 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Melanzane alla messinese
30 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Focaccia di patate in padella
1h
Sformato di verdure
1u. 35min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Calzone fritto
5 Std.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.