Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso integrale
- 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di brodo vegetale
- 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Cavati con le fave
13h 20min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 dk
Polpette di riso rosse
40min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1sa 45 dk
Melanzane ripiene
1sa 30 dk
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1 Std. 55 Min
Gattò di zucca e patate
1h 40min