![Peperoni ripieni di riso Peperoni ripieni di riso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dd867fb-2286-466c-a459-f2fd09c64f28/Derivates/8a7e6f18-4417-4840-967a-16b03f2d3818.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso integrale
- 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di brodo vegetale
- 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Melanzane ripiene
1h 30min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 Min
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min