Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Filetti di salmone e branzino con purea di broccoli (Bimby Friend)
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pesto alla trapanese
20 min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Insalata fredda con soba noodles e salmone (TM6)
Geen beoordelingen
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h