Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef al forno
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Funghi trifolati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 8 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1303 mg
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Insalata di polpo e patate
2h
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min