![Roastbeef con contorno di funghi porcini Roastbeef con contorno di funghi porcini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dd2bd87159d3a4dc14cea3c2bad44db/Derivates/0ef8921e054018fd0e1e5555c718b783988fe057.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef al forno
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Funghi trifolati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 8 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1303 mg
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Purè di patate (TM6)
1 Std.