Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef al forno
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Funghi trifolati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 8 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1303 mg
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Lonza di maiale con purè e insalata
1 Std.
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1 Std. 30 Min
Fregola con le arselle
45 min
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Broéto chioggiotto
1u. 10min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1 Std.
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.