Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Dressing agrumato per pesce
Brak ocen
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1 godz. 30 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Sgombro con contorno di verdure
30 dk
Filetti di salmone con patate e zucchine
1h 15 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min