Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 709.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1sa 30 dk
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1sa 30 dk
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1sa 30 dk
Ziti al forno ragù e speck
1h
Polpette di pane
30 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15 min
Plumcake patate e speck
2sa
Tortilla saporita
45 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1sa 20 dk
Polpette di ricotta al sugo
50 min