Torta di riso cacio e pepe
TM6 TM5

Torta di riso cacio e pepe

4.5 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato, a piacere
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.
  • 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2258.8 kJ / 539.8 kcal
Eiwitten
18.7 g
Koolhydraten
71.5 g
Vetten
21.9 g
Verzadigd vet
8.4 g
Vezels
1 g
Natrium
709.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten