![Bucatini con ragù di cotechino e noci Bucatini con ragù di cotechino e noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57c1ce4d3c347cab9935b703b8acf135/Derivates/aaaa9232b765969e5fb874f880250365f17ee099.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
of 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 828.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 min
Liquore alle pere
384 Std.
Pasta e fagioli
40 min
Liquore alle caramelle al latte
192 Std.
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min