Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
of 1 rametto di timo fresco - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 828.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2sa
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2sa
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1sa 30 dk
Polenta bianca e salsiccia
1sa 30 dk
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2sa
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Ziti al forno ragù e speck
1h