Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di fagioli cannellini secchi, ammollati (vedere consigli)
- 1600 g di acqua
Salsa di sidro
- 35 g di concentrato di pomodoro
-
15
g di melassa di zucchero di canna
of 15 g di miele - 15 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 20 g di aceto di mele
- 180 g di sidro, secco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 g di foglioline di timo fresco
- 80 g di cipolla a pezzi
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 520 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla romana
2 Std.
Zuppa di fagioli
40 dk
Riso e lenticchie
45 Min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1sa
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Fegato alla veneziana
35 dk
Spaghetti cinesi con verdure
40 dk
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Zuppa di pesce con cous cous
3hod. 55min
Buccellato
4 Std.
Zuppa di ceci e rosmarino
1sa