![Bistecca Sottovuoto Bistecca Sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD9D5907-E8EE-48B8-B9CD-9DD58DDAF7F8/Derivates/240c6201-4826-41ab-b8a3-3dc721745824.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2628 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min