Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2628 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2sa 30 dk
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2sa 30 dk
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2sa
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2sa 30 dk
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2sa
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min