Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta gialla (media dimensione, vedere consigli)
- 700 g di carote tagliate a pezzi (4 cm)
- 250 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Besciamella
- 40 g di burro, tagliato a pezzi
- 500 g di latte
- 40 g di farina
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Noccioline candite
3 Std. 20 Min
Virgin cocktail alla vaniglia chai
45 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 5min
Rosa di Parma
1 Std. 10 Min
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35 Min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min