Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchio di aglio
- 170 g di melanzana, tagliata a fette (2 cm), poi a tocchetti (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di zucchine, tagliate a fette (2 cm), poi in quarti (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 60 g di aceto
Impasto
- 440 g di acqua
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 5 g di sale + q.b.
- 20 g succo di limone
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 250 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di origano secco
- 300 g di burrata fresca, tagliata a pezzi
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 595.2 mg
Alternatieve recepten
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Carote insaporite (400 g)
20min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Caponata (TM6)
1h 30min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Verdure miste insaporite
30min
Scalogno insaporito (350 g)
25min