![Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F380FD9-92E1-402F-843F-7F3DF464D225/Derivates/73ff3042-02e9-4c85-a956-b015361c7759.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
- 110 g di cipolla, a fette + q.b per servire
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 225 g di acqua
- 170 g di aceto di mele
- 1 dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 510 g di salsa barbecue
- foglie di lattuga verde, per servire
- 6 panini per hamburger
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 godz. 20 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Riso cantonese (TM6)
40min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Gyoza
1h
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Ravioli cinesi
1h