Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 rametti di coriandolo fresco
- 30 g di scalogno
- 1 rametto di dragoncello fresco
- 350 g di filetto di merluzzo
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 10 g di panna, qualsiasi tipo
- 2200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate a pezzi
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Banane in crema di tapioca e cocco
1h
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 Min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min