Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 rametti di coriandolo fresco
- 30 g di scalogno
- 1 rametto di dragoncello fresco
- 350 g di filetto di merluzzo
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 10 g di panna, qualsiasi tipo
- 2200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate a pezzi
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4 Std.
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 min
Menù: Rombo e verdure al cartoccio; salsa ai frutti rossi e gelato (Bimby Friend)
1h 15min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7u.
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30 min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45 min
Pesce al vapore; lenticchie speziate; salsa ai peperoni (Bimby Friend)
40min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min
Pasticcio di agnello e purea di patate
1h 40min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.