![Fonduta di zucca con gamberi insaporiti Fonduta di zucca con gamberi insaporiti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/702910bd4f11f2c5a9cd0cc4cadad39d/Derivates/c7045727ae24891ffeffed0e447a69a9678fcee9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 zucche Butternut, piccole (350-400 g ciascuna)
- 4 pizzichi di sale
- 100 - 200 g di maionese
- 200 g di Emmental, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio Asiago, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipollotto, solo la parte bianca, in quarti
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 di gamberetti freschi sgusciati
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4167 kJ / 995.9 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 69.1 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 1105.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Sorbetto zucchine e limone
8j 5 menit
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Spaghetti alle vongole
4klst 40 min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min
Bloody Mary analcolico
10min
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35min
Rösti svizzero
9h
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Tisana rosmarino, anice e vaniglia
15 分钟
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Crostata alle albicocche
2h