Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di maiale, a cubetti (2x2 cm) (vedere consiglio)
- 200 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
- 350 g di cipolle a fettine
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di senape
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1608 kJ / 384.3 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 549 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2sa
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2sa
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1hod. 40min
Manzo alla borgognona
2sa
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1hod. 40min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Manzo insaporito con asparagi
30 min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1sa 30 dk
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min