Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Paella di pesce con bulgur
1 godz.
Muffin sacher al Varoma
30 min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 min
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2 godz.
Patate duchessa con verdure
1 Std. 15 Min
Menù: Spezzatino e polenta, torta alle nocciole (Bimby Friend)
1h 35min
Menù: Involtini con verdure, patate e crema Bimby (Bimby Friend)
45 min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1 godz. 30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Graffe di Carnevale
4h