Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1sa 30 dk
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di polpo e patate
2sa
Insalata pantesca con sgombro
1h
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Uova di cioccolato croccanti
2sa 10 dk
Gamberi e calamari speziati
20 dk
Pasticcio di pesce e patate
1 godz. 10 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Paella veloce
40min
Antipasto misto di mare con grissini
3 godz. 30 min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 dk