Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min
Bocconcini di pollo insaporiti
15 min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45 min
Latte caldo con il miele
10 min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Cocottine uova, piselli e prosciutto
30 min
Bocconcini di manzo dorati (media cottura)
15 min
Tartine con gelatina
2h 30min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min