Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di aceto di mele
- 50 g di acqua
Costolette di agnello
- 800 g di costolette di agnello
Salsa bernese
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 100 g di farina
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 70 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5308.7 kJ / 1268.8 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 111.2 g
- Verzadigd vet
- 50.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1151.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Tortini di patate e salmone
40 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30 Min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Ossobuco Sottovuoto
12hod. 40min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min