Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2433 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 497.8 mg
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1h
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Panini ranocchio
3h 30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Omelette verdure e formaggio
30 min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 min
Polpette di peperoni
1h
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min