![Rustici alla carbonara Rustici alla carbonara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74cb746d7ec9337798115713c36e4b8e/Derivates/0274cf1d090e27c8ef8bfb731d203a7a1eab76ba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2433 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 497.8 mg
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1小时
Paccheri zucca e provola
45 分钟
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Soufflè di tagliolini
1h 30min
Rotolo ai frutti rossi
2小时
Focaccia di patate in padella
1小时
Danubio salato
3 Std.
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1小时
Sformato tricolore
1h 30min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14小时 30 分钟
Lasagna vegetariana
2小时