Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2383.7 kJ / 569.7 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 Min
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 godz. 50 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min
Polvorones de Día de Muertos
1 godz. 10 min