Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1099.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Braciole pugliesi
1h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Lasagna di pesce e piselli
1 godz. 5 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Uova alla triestina
30min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Bougatsa
1h