![Galletto ripieno con funghi e salsiccia Galletto ripieno con funghi e salsiccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73f2f9dc857721b7570e866ac77f8c8a/Derivates/822cd92d140fd66c2f26f3de7eb616bdd66a04a8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1099.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Crema di verdure invernale
50 Min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico (TM6)
35 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Insalata di polpo e patate
2h