Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1099.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min
Coniglio con patate e peperoni
1h
Ossibuchi ai funghi
3h 30 min
Sformato di verdure e formaggio
45 min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 Std. 30 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30 min
Fregola ai frutti di mare
40min