Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 267.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Barchette feta e bietole
2h
Christmas Tree Tartlets
40 min
Rainbow Bowl
1h 10min
Frittatine di pasta
40h
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1h 10min
Confettura di pancetta
25 min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 Min
Insalata di finocchi e arance
10 Min