Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baguette
- 220 g di acqua + q.b.
- 7 - 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 25 g di cipolla bianca
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pancetta, dolce o affumicata, a cubetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Emmental a cubetti (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519.7 kJ / 363.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 855.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Girelle di pizza salame e pesto
2 Std. 45 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Mondeghili
40 Min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Risotto alla carbonara
2h
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min