Compatibele versies
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 bustina di zafferano in polvere
Preparazione
- 2 uova fredde di frigorifero
- 1000 g di acqua
Crema di carciofi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca, a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di mascarpone
- 1 cucchiaio di bottarga in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2404.8 kJ / 574.8 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 572.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio vegano grattugiato
15 min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Uova sode colore arancio
55 min
Pasta alla mugnaia
2sa
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante (TM6)
1h
Sandwich arcobaleno
40min
Fagottini di agnello speziati
1sa 30 dk
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1sa 30 dk
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 godz. 50 min