Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 400 g di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 30 g di olio vegetale
- 200 g di Feta, sbriciolato
- 50 g di chicchi di melograno
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1656 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta zucca e cavolo riccio
45 min
Riso con piselli e ragù
50 min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 godz.
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 godz.
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 Std. 40 Min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Geen beoordelingen
Riso basmati con petto di pollo marinato
1 godz. 30 min
Riso con polpo
1 godz. 10 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Riso basmati, fave e piselli
1 godz. 30 min