Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 22.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi stufati
30 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1u. 10min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Scaloppine al tartufo
50 min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 Std.
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1u. 10min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min