Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 22.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Calamari ripieni
1sa 30 dk
Carciofi trifolati
30 min
Totani ripieni su crema di fave
1sa 30 dk
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1sa 30 dk
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min