Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto di patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 - 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 uovo
- 50 - 60 g di pangrattato
- 10 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 60 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
150
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2 cm)
of 150 g di funghi champignon, a pezzi (2 cm) -
4 - 5
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - pangrattato q.b.
- olio, per friggere q.b.
- panna acida, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico ripieno
29 Std.
Cocktail Vodka e melagrana
10 Min
Polpette di funghi
1h
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Dolcetti al cocco e cioccolato
2h
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Sandwich alle cime di rapa
50 min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 min
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1h 55 min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min