Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 706.6 mg
Alternatieve recepten
Rosticceria siciliana
2sa
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Panelle
1h 25min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Cassata siciliana (per 1 persona)
1sa 30 dk
Millefoglie di patate e funghi porcini
1sa 20 dk
Spagnolette siciliane
1h 15 min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Mignolata
3 godz. 30 min
Timballo di anelletti al forno
1hod. 40min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Timballo di riso alla siciliana
1sa 30 dk