![Ditalini polpo e cozze Ditalini polpo e cozze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fda55e79-f8b3-4be1-812c-52545e44b211/Derivates/b5e7d294-4655-4822-8ef2-c4c944965abb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 pezzettino di peperoncino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di polpo fresco a pezzi (5 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 1000 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 400 g di pasta secca, tipo ditalini rigati
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Amatriciana con cozze
55 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Tiella barese
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Riso patate e cozze
1h
Cozze ripiene
1h 30min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min