Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Zuppa di baccalà
1h
Pizza di scarola
3h 30 min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min