Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Sarde a beccafico
35 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min
Pennette con spada e melanzane
50 min
Spaghetti cozze e limone
55min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Spaghetti al polpo
1h 10min