Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Pennette con spada e melanzane
50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Tagliolini al sugo di spada
30 dk
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 godz. 10 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 godz. 5 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 dk
Sarde a beccafico
35min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min