Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Penne alla puttanesca
35 min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Fileja al ragù
3h
Sugo alla puttanesca
45min