![Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6094eba7-3956-4291-8af4-69d316df2973/Derivates/f4ced0d2-b29c-425c-aa73-6643e24f221a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Pasta alla bagossa
50 min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1 godz.
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4小时
Rigatoni affumicati
25 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min