Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 320 g di pasta secca tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1h 30min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Lasagne al forno
2h 30min
Lasagna classica (senza lattosio)
1h 45min
Lasagna da calcio
2h 30min
Lasagne all'amatriciana
2h
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10min