Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 320 g di pasta secca tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza frescolina
1hod. 40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Lasagne classiche
2sa
Croissant salati agli spinaci
3sa
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1sa 30 dk
Ziti con ragù alla napoletana
1sa 30 dk
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 godz. 50 min
Pasta al forno classica
1sa 30 dk