Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30
g di cipolla dorata in quarti
of 30 g di porro a pezzi - 30 g di burro
- 50 g di Vodka
- 800 g di acqua
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo penne
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 dk
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Fusilli risottati tonno e capperi
30 dk
Pasta risottata al pomodoro
40min
Rigatoni affumicati
25min
Casarecce risottate al limone
30 dk
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 dk
Pennette all'arrabbiata veloci
20 dk